«Fuglane» på Kimen Kulturhus

Teaterets Venner har reserverte plasser til Riksteatrets «Fuglane» på Kimen kulturhus Stjørdal 29. mars kl.19.

Dramaturg Tine Thomassen inviterer til gratis førsnakk kl 1830. Tilbudet er del av samarbeidet vi har med Kimen kulturhus. Vi har fått reservert 20 plasser til en nesten allerede utsolgt forestilling, teatervennpris kr 340. Plassene er i et samlet område.

De som er interessert, sender e-postmelding til styret@teatervenn.no innen 13. mars. Vi tildeler ut fra rekkefølgen e-postene kommer inn til oss. Etter 15. mars melder vi tilbake til dere hvem som har fått tildelt billetter. Dere henter selv ut billettene og betaler i billettluka på Kimen, seinest 1 time før forestillingen begynner.
Det er selvsagt også mulig å kjøpe billetter direkte på Kimen. Da får dere ordinær prisreduksjon som teatervenn, siden det er Riksteatret som har forestillinga. Men det er da ikke til de reserverte plassene. De får du bare gjennom oss.

Teateranmelder Bent Kvalvik i Dag og Tid konkluderte slik i sin anmeldelse av «Fuglane» 25. januar:
«Lasse Kolsrud har tidlegare synt kjenslevar teft for scenepotensialet i norsk litteratur, stikkord Bikubesong, og han har vakkert dramatisert og levandegjort roman til scenestykke denne gongen òg. Tom Styve gjer ei raus og innsiktsfull tolking av Mattis, både kraftfull og forsvarslaus, og Ingvild Holthe Bygdnes kontrasterer han nydeleg som den jordnære Hege. Som tømmerhoggaren Jørgen, den mannlege slangen i paradiset, er Tore B. Granås ekte og hjarteleg. Meir skisseaktig gir Ida Torsdatter Ursin-Hulm, Ane Ulimoen Øverli, Lars Helge Throndsen og Mads H. Jørgensen små glimt av livet «utanfor».Og med Vesaas går det som det plar, vi held fram med å tenke og undre oss lenge etter at boka er lukka og teppet er gått ned.»