Medlemstur til Turnéteatret, Verdal

Bli med på en spennende og annerledes teaterforestilling 1. oktober.

Vi kombinerer det med å bli kjent med Trøndelags andre offentlige teater – og teaterutdanninga ved Nord universitet på Verdal. Altså en heldag med teateropplevelser, togtur, samvær og felles middag.

Program

– Avreise fra Trondheim S med Trønderbanen kl 10.10, ankomst Verdal kl 11.52
– Går samlet til Turneteatret – ca 200 meter fra stasjonen
– Omvisning på teatret, lunsj, omvisning på teaterutdanninga
– Felles middag
– Forestillinga «Lek for livet» kl 19.00, ferdig ca kl 20.30
– Hjemreise med Trønderbanen fra Verdal kl 20.52, ankomst Trondheim S kl 22.27

Praktisk informasjon

Teaterbilletten:

Vi har reservert 30 billetter til kr 280 per stk – bestilles felles etter påmeldingsfristen og betales gjennom oss.

Togbilletter:

Kjøpes av den enkelte, honnørpris Trondheim S – Verdal ca kr 100. Du kan kjøpe t/r-billett Trondheim S, enten i billettskranken eller på automat i hallen. Det er mulig å gå på/av toget på de andre stasjonene i Trondheimsområdet: Heimdal (09.52), Selsbakk (09.55), Marienborg (10.00), Skansen (10.02), Lademoen (10.11), Lilleby (10.12), Leangen (10.16), Rotvoll (10.17), Vikhammer (10.25), Hommelvik (10.35).
Fra disse stasjonene kan du kjøpe billett på toget.

Middagen:

Vi bestiller felles middag på en nærliggende restaurant, og denne betales hver for oss. Info om meny seinere. Lunsjopplegget kommer vi også tilbake til.

Påmeldingsfrist:

Senest 30. august på e-post til styret@teatervenn.no
Billettene fordeles etter først-til-mølla-prinsippet, dvs tidspunkt for når e-posten er mottatt. Blir det fulltegnet, setter vi opp venteliste.

Forestillingen «Lek for livet»

«Lek for livet» er en feel-goodforestilling om ting vi ikke orker å tenke på. I selskap med klovnen slapper vi av og senker skuldrene. De overdimensjonerte hattene og bartene har gitt The Flying Seagull Project innpass i Europas verste flyktningleire, som ellers er utilgjengelige for allmenheten. De fargerike klærne og den ukuelige energien står i sterk kontrast til forholdene som møter dem. Les mer om forestillingen her.

Bilde fra klovner i flyktningeleiren