Stem på årets mottaker av TAs kunstneriske pris

Styret ønsker denne gangen å ha en annen prosess for å finne fram til hvem som skal få årets kunstneriske pris. Vi har etter en intern diskusjon i styret nominert dem vi vil sette opp som kandidater, fem i alt. Det er disse kandidatene dere som medlemmer kan stemme på – ingen andre. Hvert medlem har én stemme (parmedlemmer selvsagt to – og kan gi stemme til hver sin!)

Du gir din stemme via DETTE SKJEMAET

Frist: 1. oktober.

 

Styret har gitt disse begrunnelsene, listet opp i tilfeldig rekkefølge:

CHRISTINA LOVERY

  • for hennes kostymer til både NØTTEKNEKKEREN og TORDENSKIOLD. Kostymene under­streker spensten og fantasien i forestillingene. De gjorde at publikum ble tatt tett inn i innholdet og fargeriksdommen, og bringer både barn og voksne inn i lekenheten i disse to forestillingene.

JON LOCKERT ROHDE

  • for hans rolle som Håkon i MEDMENNESKE. Han klarte å formidle fortvilelse og sårhet over å aldri bli bra nok for faren, bli motarbeidet av ham og aldri få lov til å gjennomføre sine planer og fremtidsønsker.
  • for hans rolle som James jr i LANG DAGS FERD MOT NATT. De såre følelsene, oppgittheten over kunstnerfamilien som var i ferd med å gå i oppløsning. Det inderlige ønske om kjærlighet og å nå inn til hverandre.

JOHANNES HOLMEN DAHL

  • vår husregissør, for hans regi i LANG DAGS FERD MOT NATT. Dahl klarer med sin strenge og «avkledde» regi å få frem teksten og handlingen i forestillingen uten forstyrrende elementer.

KENNETH HOMSTAD

  • for hans roller i DET LATTERLIGE MØRKE og BILDET AV DORIAN GRAY. Hans roller opplevdes som veldig troverdig, det var flott kommunikasjon med de andre skuespillerne og kontakten med publikum var strålende.

HILDUR KRISTINSDOTTER

  • for hennes regi av BILDET AV DORIAN GRAY. Den gjorde at tematikken ble tydelig og begripelig. Samspillet mellom skuespillerne var overbevisende godt.

 

Godt valg!